epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények kivitelezőknek, karbantartóknak, kereskedőknek részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet épületgépészeti anyagok terén.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!
 
Csak érvényes adószámmal, szakirányú főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség az epuletgepeszeti.hu oldalunkon a vásárolni.

kineziologiaitapasz.hu

Kineziológiai tapaszok és masszázs termékek nagykereskedelmi webáruháza KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, témakörben azonos kereskedelemi főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon!
Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

EKF Lactate Scout Sport Laktátmérő Solo

Vélemény írása a termékről

EKF Lactate Scout Sport Laktátmérő Solo

Csomag tartalma:
 • EKF Lactate Scout Sport Laktátmérő Készülék
 • Használati útmutató
EKF Lactate Scout Sport: laktátmérő sportolóknak

A laktátra vonatkozó útmutató sportolók számára

Gyakran Ismételt Kérdések


Egyszerű, pontos és megbízható laktátmérő a sportteljesítmény ellenőrzéséhez

A Lactate Scout Sport világszerte a sporttudósok és a profi sportolók számára első számú választás. A Lactate Scout Sport egy egyszerű és megbízható laktátmérő, mely tökéletes a szabadban, az edzőteremben vagy a laboratórium teljesítményének elemzésére.
 
A Lactate Scout Sportot terepi és edzőtermi használatra tervezték, és ideális mind az edzők, mind a sportolók számára a laktátszint gyors mérésére. Ebből a mérésből fel lehet mérni a sportoló állóképességi szintjét, optimális edzésprogramokat lehet kidolgozni, el lehet kerülni a túledzést, és az anyagcsere-információk segítségével meghatározható a pulzusszám-célzónák beállítása.
 
A laktátméréshez mindössze 0,2 μl kapilláris vért igényel, és 10 másodperc alatt eredményt ad. A Lactate Scout Sport akár 500 eredményt is képes tárolni, és Bluetooth-kompatibilis® pulzusmérőkkel is csatlakozik. Stopperóra funkcióval is rendelkezik, amely segít a teljesítmény elemzésében.
 
Az integrált lépésteszt funkcióval és Bluetooth-kapcsolattal® a Lactate Scout Sport az egyik legfejlettebb kézi laktátmérő a piacon.
 

A Lactate Scout Sport egy felhasználóbarát eszköz. Az e-papír kijelző könnyen navigálható, és kiváló olvashatóságot biztosít változó fényviszonyok között és különböző látószögekben.Könnyen használható
 • Helyezze be / távolítsa el az érzékelőt a be- és kikapcsoláshoz
 • Egyszerűsített navigáció, amely lehetővé teszi a rugalmasságot edzés közben
 • Csak 0,2 μl kapilláris vér szükséges, ami pontosabb mérést tesz lehetővé
 • Előre kalibrált érzékelők
 • Egyszerű kódolással kalibrált eszköz
 • Laktát mérési érték, dátum/idő, mérési mód, hőmérséklet, pulzusszám és memóriaazonosító, egyetlen kijelzőn
 • Automatikus önellenőrzés

Gyors és pontos
 • Enzimes amperometriás kimutatási módszer - kiemelkedő pontosság
 • Eredmények 10 másodpercen belül
 • Mérési tartomány: 0,5 - 25 mmol/l
 • Kompenzálja az alacsony és magas hematokrit szintek hatását
 • Pontatlanság:
  • Hct-tartomány 35 - 50% : 0,5 - 6,7 mmol/l vér laktát ≤0,2 mmol/l, 6,8 – 25 mmol / l vér laktát ≤3%
  • Hct tartomány 20 - <35% és >50% -70% : 0,5 - 7,5 mmol / l vér laktát ≤0,3 mmol/l, 7,6 - 25 mmol / l vér laktát ≤4%
 • A funkcionális ellenőrzéshez rendelkezésre álló vizsgálati megoldások

Praktikus és megbízható

 • Legfeljebb 500 eredmény tárolása
 • 1 000 teszt mindössze 2 x CR2450 elem használatával
 • Integrált Bluetooth® Low Energy kapcsolat
 • Zsebméret: 91 mm (m) x 46 mm (sz) x 21 mm (h)
 • Könnyű: 60 g
 • Működési tartomány: 10-45 °C és max. 85 % páratartalom


Teljesítménymérés

 • Egyszeri és lépésenkénti mérések (pihenés/testmozgás/rekreáció)
 • Csatlakozás® Bluetooth Low Energy kompatibilis pulzusmérőkhöz a laktátérték értékekkel (pl. Mio heart rate monitor link, Polar HR Sensor H7, cosinuss° One...)
 • Stopperóra funkció
 • Laktátméréses lépcsőteszt funkció

 

Laktát mérés a sport teljesítményében


Nagy intenzitású edzés közben a szervezet gyorsabban termel laktátot, mint amennyit metabolizálhat és eltávolíthat a véráramból. Ez a laktát felhalmozódásához vezet a véráramban.

 

Bizonyos küszöbértékig a szervezet képes laktátot tisztítani olyan sebességgel, amelynél, bár a laktát koncentrációja megemelkedett a vérben, a koncentráció nem akadályozza az izomfunkciót.

A magasabb intenzitású edzés ezt a küszöbértéket túllépi, így a laktáttermelés meghaladja a laktát clearance-t. A megnövekedett laktáthoz kapcsolódó biokémiai folyamatok izomsejteket helyeznek stresszbe. Ezért fontos meghatározni a laktát küszöböt, amelyen a képzés a leghatékonyabb.

A laktát analizátor ezért alkalmas a fitnesz edzésben és a szív- és érrendszeri képzésben, hogy segítsen növelni a tartósságot.

A laktát energiaforrást jelent, és az izomsejtek metabolizálják. Minél hatékonyabban laktát metabolizálódik, annál alacsonyabb a vér laktát koncentrációja az edzés alatt. Ezen túlmenően a túlzott laktát gyorsabban törlődik a keringésből az edzés utáni időszakban.

Lac [vér] = Lac [előállított] Lac [megszűnt]

Az állóképességi sportolóknak a laktát egyensúlyának megteremtésére kell törekedniük - a laktát termelése és lebontása között.

 

A pozitív eredmények elérése és a teljesítmény javítása érdekében történő képzéshez ezért ajánlott az anaerob küszöb alatt lenni.

A nagyobb intenzitású szinteken végzett edzés az anaerob küszöbérték túllépését és a vér laktát koncentrációjának gyors növekedését eredményezi. Ez a küszöb személyenként változik, és az egyén küszöbértékét egy lépésvizsgálattal lehet meghatározni. Egy lépésvizsgálat során a képzés intenzitása meghatározott időközönként fokozatosan növekszik, pl. Futópadon vagy edzőpályán, vagy terepi tesztben. A vér laktátkoncentrációját minden intervallum végén mérjük, és a diagram terhelési értékéhez viszonyítva ábrázoljuk. A kapott görbe a küszöbértéket jelzi. Minél nagyobb a sportoló gyakorlásának az anaerob küszöbértéke intenzitása, egy szerelő sportolóra utal. 

ekfg1

Ha egy edzés programot úgy terveztek, hogy az edzés az anaerob küszöb tartományban történjen, pozitív hatással lehet az anyagcserére, növelheti az izomsejtek összehúzódását, javíthatja az izomsejtek javulását, növelheti a vérkapillárisokat és javítja a szívműködést. A test ezután hatékonyabban termel energiát, még akkor is, ha magasabb intenzitású edzésen dolgozik.

Egyszerű, pontos és megbízható laktátmérés 3 egyszerű lépésben


laktát-cserkész 4 - Laktátvizsgálat sportolók számára - lépések
1.   Távolítsa el az érzékelőt és helyezze az elemzőbe.              
laktát-cserkész 4 - Laktátvizsgálat sportolók számára - 2. lépés
2. Az   érzékelővel érintse meg az ujját és gyűjtse össze a vért. 
laktát-cserkész 4 - Laktátvizsgálat sportolók számára - 3. lépés
3. Az   eredmény 10 másodperc múlva jelenik meg.                                                            
 
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment