epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények kivitelezőknek, karbantartóknak, kereskedőknek részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet épületgépészeti anyagok terén.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!
 
Csak érvényes adószámmal, szakirányú főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség az epuletgepeszeti.hu oldalunkon a vásárolni.

kineziologiaitapasz.hu

Kineziológiai tapaszok és masszázs termékek nagykereskedelmi webáruháza KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, témakörben azonos kereskedelemi főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon!
Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

HAIER 100 L hengeres villanybojler ES100VA3

Vélemény írása a termékről

Egy kíváló ár-érték arányú villanybojler. A zománcozás gondoskodik a termék korrózióállóságáról. A vízmelegítőben elhelyezésre került egy magnézium anód, ennek köszönhetően hosszabb élettartammal bír.

 

Elektromos melegvíztároló beszerelése:

A termék felszerelésénél érdemes olyan távolságot tartani, hogy az esetleges karbantartásokat leszerelés nélkül végre lehessen hajtani. Alul és felül 25 cm-t, mindkét oldalt pedig 70 cm-t meghagyva. A vízmelegítőt mindenképpen 0 °C feletti helyiségbe, olyan falra kell felszerelni, ami stabilan meg tudja tartani a terméket a töltött súlyával.

A hőveszteség minimalizálása érdekében érdemes a rendeltetési helyhez közel üzemeltetni.
 

Műszaki adatok:

Magasság: 116 cm
Átmérő: 40 cm
Nettó súly: 30 kg
Feszültség: 220-240 V, 50Hz
Névleges teljesítmény: 1500W
Névleges hőmérséklet: 75
°C
Névleges nyomás: 0,80MPa
Vízállósági osztály: IPX4
Víznyomás: min. 0,05MPa

 

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment