epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, kereskedelemi tevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

COMPUTHERM HM150-2,5 elektromos fűtőszőnyeg

Vélemény írása a termékről

A COMPUTHERM HM150 típusú elektromos fűtőszőnyeg egyaránt alkalmas , illetve kiegészítő fűtésként történő alkalmazásra. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan telepíthet a fűteni kívánt helyiségébe elektromos padlófűtési rendszert, amellyel fokozhatja komfortérzetét és elősegítheti annak egyenletes hőmérsékletét. Régi fűtésrendszer felújításánál vagy új kiépítésénél egyaránt tökéletes választás. A fűtőkábelt rögzítő üvegszálas rögzítőhálónak köszönhetően biztosított az egyenletes elhelyezhetőség, illetve a könnyű és gyors telepítés. Vezérlését elektromos fűtőszőnyegek vezérlésre alkalmas termosztáttal valósíthatja meg, amelynek segítségével egy újabb lépést tehet otthona okos-fűtésének kialakításában. A fűtőszőnyegeket különböző méretben forgalmazzuk, ennek köszönhetően biztosan megtalálja az Önnek és a helyiségnek megfelelő kiszerelést. A fűtőszőnyegek párhuzamosan összeköthetők, igény esetén.

Műszaki adatok:

 

  HM150-1 HM150-2.5 HM150-5 HM150-10
Tápfeszültség 230 V AC 230 V AC 230 V AC 230 V AC
Áramerősség 0,65 A 1,63 A 3,26 A 6,52 A
Teljesítmény 150 W 375 W 750 W 1500 W
Ellenállás 352,67 Ohm 141,07 Ohm 70,53 Ohm 35,27 Ohm
Hossz 2 m 5 m 10 m 20 m
Szélesség 0,5 m 0,5 m 0,5 m 0,5 m
Fűtőfelület 1 m2 2,5 m2 5 m2 10 m2
Maximális fűtési
hőmérséklet*
82 °C 82 °C 82 °C 82 °C
Környezeti hatások
elleni védettség
IP67 IP67 IP67

IP67

*A maximális fűtési hőmérséklet a termék normál körülmények és állandó bekapcsolt állapot melletti felületi hőmérséklete.

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment