epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények kivitelezőknek, karbantartóknak, kereskedőknek részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet épületgépészeti anyagok terén.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!
 
Csak érvényes adószámmal, szakirányú főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség az epuletgepeszeti.hu oldalunkon a vásárolni.

kineziologiaitapasz.hu

Kineziológiai tapaszok és masszázs termékek nagykereskedelmi webáruháza KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, témakörben azonos kereskedelemi főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon!
Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Szakemberek mondták...

Lehet kemény harc, sár, eső, mocsok... Az ELYTH Kineziológiai Szalag kibírja (megfeleő felhelyezés szükséges!)! Bizonyítékot akar? Nézze meg a rögbisek galériáját!

 

Arany-Horváth Rita éppen ELYTH S Kinesio Tape-t ragaszt

Arany-Horváth Rita az Érdi Rehabilitációs Osztály, a Százhalombattai Bulddogok nb1-es rögbi csapatának ill. a Velencei Kék Cápák Rögbi Klubnak a gyógytornásza, több különböző kinesio tape kipróbálása után minket választott:

"Az Elyth Kinesiology Tape vált be a meccsekre. Nagyon jól fent marad sárban, esős meccsen is! Még térden is, ami nagy terhelésnek van kitéve földre érkezéskor. Általában ízületi támasznak teszem fel meccsre; pihenőidőben viszont a tehermentesítés, gyulladás csökkentés ill. haematomák elszállítása céljából."

(kattintson a képre további képek megtekintéséhez!)

 

 


Refit Lóbalzsam

"Munkám során rendszeresen próbálok ki gyógyhatású vivőanyagokat a klasszikus, paraffinmentes masszázsolajokon és krémeken kívül is. Egy kezelés alatt gyakran előfordul, hogy többféle hatóanyagot tartalmazó krémet használok, egy-egy gyulladt, sérült vagy fájó terület bedörzsölésére. A REFIT Lóbalzsam minden várakozásomat felülmúlta. Részben a magas hatóanyagtartalom - vadgesztenye, feketenadálytő, mentol, eukaliptusz, kámfor, rozmaring, levendula, teafa, metil-szalicilát, tőzeg - miatt, amely szinte azonnal és hosszú ideig hat (volt olyan csukló környéki ínszalaggyulladás, amelyet mindössze két bedörzsölés tünetmentessé tett!), részben azért, mert vizesbázisú krém, ami elősegíti, hogy pillanatok alatt felszívódjon. Nem tömíti el a pórusokat, jótékony hatását mélyen kifejti. Bőrpanaszt érdekes módon még allergiásoknál sem okozott, sem az alkar bőrén végzett teszten, sem a gyulladt területen. Kiváló köpölyözés utáni nyomok felszívódásának elősegítésére. Ez az egyik krém a kevés közül, amelyet mióta elkezdtem használni, állandóan tartok, mert szinte nincs is olyan nap,hogy ne lenne rá szükségem."
- Balázsik Anikóokl. orvosi masszőr, triggerpont terapeuta, Functional Movement Screen specialista, RKC instruktor, SMR specialista, Kinesiotape terapeuta 

argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment