epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények kivitelezőknek, karbantartóknak, kereskedőknek részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet épületgépészeti anyagok terén.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!
 
Csak érvényes adószámmal, szakirányú főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség az epuletgepeszeti.hu oldalunkon a vásárolni.

kineziologiaitapasz.hu

Kineziológiai tapaszok és masszázs termékek nagykereskedelmi webáruháza KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, témakörben azonos kereskedelemi főtevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon!
Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Kineziológiai Tapasz Ragasztási Technikák Videók

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az alábbiakban közölt videók a Youtube-on megtalálható videók. A videóben szereplő ragasztási módok nem feltétlenül jelentenek gyógymódot az Ön esetleges problémájára, csupán bemutató jelleggel, ötlet gyanánt közöltük őket. Az alábbiakban közölt felhelyezési módokon kívül, adott problémától függően még számtalan felhelyezési mód lehetséges! Ezért kérjük, hogy az Ön esetleges problémájának kinesiology tape-pel történő leghatékonyabb kezelése és a kineziológiai tapasz legoptimálisabb kihasználása érdekében forduljon szakemberhez! Cégünk a kinesiology tape termékek szakszerűtlen felhelyezéséből következő problémákért felelősséget nem vállal!

Az alábbiakban testrészeknek megfelelően találhat kinesiology tape felhelyezési (ragasztási) példákat, valamint érdemes ellátogatnia a Kineziológiai Tapasz weboldalunkra, ahol a felhelyezésről számos kép, videó és egyéb részletes információ megtalálható!

FONTOS ALAP INTRUKCIÓK A KINESIOLOGY TAPE FELRAGASZTÁSÁHOZ:

A levágott kineziológiai tapaszt lehetőleg száraz, zsírmentes bőrfelületre kell ragasztani! A felragasztandó kineziológiai tapasz széleit le kell kerekíteni! Felragasztás után a már fennlévő kineziológiai tapaszt meg kell dörzsölni, ugyanis a kineziológiai tapaszon lévő acryl-ragasztóréteg hő hatására aktivizálódik. Helyes technikával és az előbbiek szerint felragasztott kineziológiai tapasznak (kinesiology tape minőségétől függően) több napig fenn kell maradnia!

Talp fájdalmának kezelése kinesiology tapasszal, videó

Talppárna fájdalom kezelése kinesiology tape-pel, videó

A kinesiology tape felhelyezése lábfej fájdalomra, videó

Kinesiology tapasz felhelyezése sarok fájdalomra, videó

Boka fájdalom kezelése kinesiology tapasszal, videó

Boka stabilizálása kinesiology tapasszal, videó

Kinesiology tape videó Achilles-ín gyulladásra

Vádli kinesiology tapelése videó

Kinesiology tape videó a lábszárra

Kinesiology tape videó különböző térd problémákra

Kinesiology tape ragasztási technika videó combra

A combközelítő izom és az ágyék ragasztása kineziológiai tapasszal, videó

Kinesiology tape videó hasra

Kinesiology tape menstruációs panaszokra videó

Kinesiology tape videó: kineziológiai tapasz felhelyezése deréktáji és háti panaszokra

 Kineziológiai tapasz videó: kinesiology tape felhelyezése váll problémákra

 

Kineziológiai tapasz alkalmazása könyék problémákra videó

Kinesiology tape videó csukló problémákra

Kineziológiai Tapasz videó Carpal Tunnel-szindrómára

argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment