A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

Szűrő
ALKATEGÓRIA
MÁRKA
TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Egyensúlyozó Korong, Egyensúlyozó Deszka

ÖSSZES KATEGÓRIA >Egyensúlyozó Korong, Egyensúlyozó Deszka

Szakembereknek kedvezményes vásárlási lehetőség a második vásárlástól! 
(Részletek az ÁSZF 5.3. pontjában! 
 


Sorrend:

-38%
ARTZT VITALITY Mini-Stabilitätstrainer Mini Egyens

  • egyensúly fejlesztésre  • rehabilitációs kezelésekhez, edzésekhez  • egyszerre lehet egymástól független stabilizációs gyakorlatokat végezni a lábfej elején és a saroknál

|  

RaktárkészletVAN
26 399 Ft
Akció: 16 411 Ft
Kezdete: 2018.04.05
Vége: 2018.04.30
Szállítási információ: Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): Központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, raktáron nem lévő termék esetében kb. 1-3 hét.
Fahengeres Egyensúlyozó Deszka
|  
RaktárkészletVAN
7 249 Ft
Szállítási információ: Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): Központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, raktáron nem lévő termék esetében kb. 1-3 hét.

Sorrend:

Tegyen állóképességéért egyensúlyozó korong használatával!

egyensúlyozó deszka Életünk során nagyon fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk mozgásszerveinkre, ugyanis, ha elhanyagoljuk ezeket, és nem gondoskodunk a megfelelő mennyiségű mozgásról naponta, hamarabb jelentkezhetnek az ízületi fájdalmak, megbetegedések. Ahhoz, hogy mindezek ellen tegyünk, iktassuk be a rendszeres sportolást, aminek során végezzünk gimnasztikai gyakorlatokat egyensúlyozó korong használatával, vagy erősítsük végtagjainkat egyensúlyozó deszkával!

Az egyensúlyozó korongokat elsősorban rehabilitációs gyakorlatokhoz fejlesztették ki, de az eszközöket a napi edzések alkalmával is használhatjuk. Alkalmazásukkal színesíthetjük a tornagyakorlatokat, kiválóan fejlesztik a lábizmokat, és nem utolsó sorban az egyensúlyérzéket!  
A korongok mellett egyensúlyozó deszkák is beszerezhetők, amelyek alkalmazásával leginkább a boka stabilitásán javíthatunk, de segít a comb- és lábizmok erősítésében is!

Színesítse edzéseit, fejlessze koordinációs képességeit egyensúlyozó korongokkal – és deszkákkal!


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.