A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Flossing, Terápiás Gumiszalag

ÖSSZES KATEGÓRIA >EGÉSZSÉG >Flossing, Terápiás Gumiszalag

Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Innováció a sportrehabilitáció terén: Gyógyuljon Flossband terápiás gumiszalagokkal!

Flossband terápiás gumiszalagok

Az aktív sportolók számára egy sérülés nemcsak a rendkívüli fájdalom szempontjából kellemetlen, hanem egy verseny előtti felkészülés esetében is, hiszen ilyenkor a gyógyulási időt kötelező kivárni, ellenkező esetben komolyabb következmények is jelentkezhetnek a továbbiakban. Szerencsére a szakemberek felismerték a gyógyulási idő problematikáját, ennek hatására születhetett meg sportrehabilitáció innovációja, a Medical Flossing terápiás gumiszalag!

A Medical Flossing, másnéven Flossband terápiás gumiszalagokkal garantáltan lerövidül a gyógyulási időszak, ugyanis a szalagok a speciális szerkezetüknek köszönhetően regenerálják a letapadt izmokat, emellett a fájdalomcsillapításról is gondoskodnak, ennek köszönhetően hamar visszatérhet a rendszeres edzésekhez.

A Flossband terápiás gumiszalagokat már számtalan ország sportegyesületében alkalmazzák, miért pont Ön ne élvezhetné a szalagok gyógyító erejét? Szerezze be kínálatunkból még ma a minőségi termékeket!