epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: a honlapon csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg
Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

DEUSER Balance Kissen Egyensúly Párna

Vélemény írása a termékről

Egyensúly fejlesztésre és az izmok edzésére.

Anyaga: kiváló minőségű és tartósan rugalmas PVC 
ø kb 34cm, magassága: 7 cm 
Masszírozó tüskék az egyik oldalán 
Max. felhasználói súly: 150kg 
Latexmentes

Tűszelepes pumpával (nem tartozék) fújható keményebbre a termék.

Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, hogy 2022. május 28-tól a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényt (Fttv.) értelmében csak igazolt vásárló alkothat véleményt a webáruházunkban. Az Igazolt vásárlás plecsnivel ellátott véleményt technológiailag megoldottan csak olyan vásárló írhatott, aki megvásárolta a terméket a vélemény megírását megelőző 30 napban. Régebbi vélemények esetében sajnos technológiailag nem volt még megoldott az igazolt vásárlás ellenőrzés, így azon vélemények törvényileg nem is tekinthetők igazolt vásárlótól származó véleménynek.
Átlagos értékelés:
( 1 )
1.
2023.04.07 12:22
 - Bényei Ágned
Bényei Ágned
2023.04.07 12:22
Igazolt vásárlás
A termék külsőre tetszetős, de hogy milyen használat kózben, azt nem tudom. Igyanis a párna felfújható, és egész kicsit felfújva szállították ki. Semmilyen információ nem jött arról, hogy milyen eszközzel lehet felfújni, mit vásároljak hozzá, és a csomagban sem volt ilyen eszköz. Így egyenlőre csak elraktam, erősen bízva benne, hogy majd csak megtalálom a hozzávaló pumpát., nem veszek nem hozzá illőt. Megköszönném a segítséget ez ügyben.
Előnyök: Nem tudom még
Hátrányok: Nincs pumpa hozzá
DUOKER válasza:
Köszönjük véleményét. A termék teljesen használhatóan felfújt állapotban kerül szállításra. Egyensúly párnaként nem feltétlenül szükséges keménynek lennie. Ettől függetlenül sima tűszelepes pumpával megváltoztatható a benne lévő nyomás.
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu