epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? Az epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet.

Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok. Hőszivattyúk, klíma és légtechnikai anyagok, de még ipari szerelvények is megtalálhatóak a kínálatunkban!

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház KIZÁRÓLAG viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: 
A honlapon csak azon tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg, amelyeket viszonteladók felé értékesítünk.
 
Csak érvényes adószámmal, kereskedelemi tevékenységi körrel rendelkező, működő vállalkozások számára van lehetőség a kineziologoiaitapasz.hu oldalunkon a vásárolni.

sportgyogyaszati.hu

Spóroljon! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára fenntartott webáruházunk, de bárki számára elérhető. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati, masszázs, gyógytornához szükséges és egyéb terápiás termékeket, mivel a sportgyogyaszati.hu oldalon regisztrált, szakirányú vállalkozással rendelkezők a sportgyogyaszati.hu oldalon kedvezményes áron vásárolhatják meg rengeteg termékünket. Ugyanakkor a vállalkozással nem rendelkezőknek is, külön kedvezményes vásárlást biztosítunk a "spóroljon" menüpont alatti ajánlatainkkal. 

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Grundfos CONLIFT1 kondenzvíz szivattyú

Vélemény írása a termékről

A Conlift átemelő berendezés kondenzátum elvezetésére szolgál a következő alkalmazásoknál:
• kazánok
• légkondicionáló rendszerek
• hűtő és fagyasztó berendezések
• páramentesítők
• szárító berendezések.

A Conlift berendezés a csatornaszint alatt keletkező, a csatornába természetes lejtéssel nem vezethető kondenzátum szivattyúzására szolgál.

The Conlift átemelővel semlegesítést nem igénylő, pH 2,5 illetve ennél magasabb kémhatású kondenzátumot lehet szivattyúzni. A pH 2,5 alatti kémhatású kondenzátumokat semlegesíteni kell, mielőtt a Conlift berendezésből a csatornába szivattyúzzák
.
Az alábbi tüzelőanyagokkal fűtött kazánok általában pH 2,5 alatti kondenzátumot bocsájtanak ki:
• gáz
• cseppfolyós gáz
• alacsony kéntartalmú fűtőolaj a DIN 51603-1 szabványnak megfelelően.

A Conlift műszaki adottságaitól függetlenül a helyi szabályozás előírhatja semlegesítő berendezés telepítését, még pH 2,5 ill. magasabb kémhatás esetén is.

A kondenzátum a tartályba egy tömlőn keresztül szabadon folyik be. A tartály automatikus, úszókapcsolós szintvezérléssel rendelkezik. Egy mikrokapcsoló az úszókapcsolón belül indítja a szivattyút, amint a folyadék szintje eléri az indítási szintet, majd leállítja azt, amint a folyadék szint a leállás szintje alá esik. A kondenzvíz a nyomócsövön keresztül távozik.
A Conlift biztonsági túlfolyás kapcsolóval is fel van szerelve, 1,7 m kábellel. A túlfolyás kapcsolót be lehet kötni a kazán vezérlésébe úgy, hogy túlfolyás esetén a hibajel leállítja a kazánt. A Conlift rendelkezik hőkapcsolóval, ami túlterhelés esetén leoldja a motort. A szivattyú, miután kihűlt, automatikusan újraindul.

eljesítmény felvétel 75 W
Hálózati feszültség 230/50 V/Hz
Névleges áramfelvétel 0,65 A
Névleges emelőmagasság 1,7 m
Maximális közeghőmérséklet 50 °C
Szivattyú szívócsonk 18-30
Szivattyú nyomócsonk 8-10
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment