A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Súlyzók, Súlyzórudak, Súlyzótárcsák

ÖSSZES KATEGÓRIA >SPORTSZER >Súlyzók, Súlyzórudak, Súlyzótárcsák

Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Növelje a terhelést plusz súlytárcsákkal!                 

súlytárcsákAz eredményes edzés és fejlődés titka, hogy folyamatosan kihívások elé állítjuk a testünket, fokozatosan növekvő terhelésnek tesszük ki az izmainkat. Az elején még a kevés mozgás, a kevés súlytárcsa is soknak tűnik, hiszen a test nincs edzésben, azonban ahogyan telik az idő, javul az erőnlét és nő az állóképesség, úgy növelhetjük a súlyokat, a távokat, az edzés idejét is! Ha nem tesszük meg, ha nem változtatunk az intenzitáson, a terhelésen, nem rakunk egyre nagyobb és nehezebb súlytárcsákat a súlyzóra, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy megáll a fejlődés! Nem haladunk sehova, csak megragadunk egy szinten!

Keressen minket bizalommal, ha biztosítani szeretné magának, vagy edzőterme vendégeinek a folyamatos fejlődést és a kihívásokat! Termékeink között különféle méretű, anyagú és tömegű súlyzókat, súlyzórudakat és súlytárcsákat talál, és online meg is rendelheti azokat! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!