A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Tippek, ötletek

2017.05.11
Weboldalunk és nagyker felületünk is megújult

Tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, 2017. május 1.-től a duoker.hu weboldalunk megújult. A jövőben a duoker.hu oldalon csak regisztráció nélkül és a kisker vásárlóink tudnak vásárolni. A kedvezményes áron vásárló ügyfeleink a jövőben az új nagyker (b2b) felületünkön keresztül tudnak vásárolni. https://sport.duoker.hu/belep.php

 

Nagyker felületünk ismertetője belépés után a nagyker felület kosár lapfülén, baloldalt alul az információs boxban található. Felhívjuk figyelmüket, hogy az új rendszerünk használata asztali számítógépről és Chrome-s böngészővel ajánlott. Az új rendszerre való átállás következtében előfordulhat, hogy egyes ügyfeleink felhasználó nevét és/vagy jelszavát szükségszerűségből meg kellett változtatnunk. Erről e-mailben minden esetben tájékoztatót küldtünk ki. Azonban ha ennek ellenére nem sikerül belépni a nagyker felületünkre, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.