epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: a honlapon csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg
Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!


A MIKASA egy új strandröplabdát mutat be nekünk, mely a legendás VLS200 méltó utódja, amit az összes világversenyről, köztük az olimpiai játékokról is ismerhetünk. Ez a labda eredeti strandröplabdaként került hitelesítésre az FIVB által. Ez azt jelenti, hogy az összes kiemelkedő világversenyen találkozhatunk vele, köztük az Olimpiát is. 10 paneles eredeti FIVB strandröplabda! Szerkezetét egyedülálló, ívelt panel alkotja, melyet a MIKASA cég alkotott. Előnye az extra jó láthatósága mindkét oldalról - játékosok és nézők. A VLS300 egy újonnan kifejlesztett, finomabb felületi anyagból készült, mely kényelmesebb a kéz számára. A panelek belseje gumibevonatú, mely növeli a víz- és nedvesség-állóságot a hagyományos strandröplabdákkal szemben. Még nagy esőben is az FIVB által meghatározott súlyhatáron belül marad. Az egyedi panelek alsó része kétrétegű anyaggal megerősített, melyet speciálisan a MIKASA fejlesztett ki. Eredménye a jobb tartósság a hagyományos labdákkal szemben.
  • FIVB által hitelesített eredeti strandröplabda
  • kellemesebb tapintás
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcso.hu olcsobbat.hu