A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

Kategóriák
TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Edzőgépek, Edzőpadok és Kiegészítőik

ÖSSZES KATEGÓRIA >SPORTSZER >Edzőgépek, Edzőpadok és KiegészítőikHasizom gép a kockahas eléréséhez!

hasizom gépAz izmos, jól karbantartott test, a fitt alak és a felkészült, ellenálló szervezet mind-mind a rendszeres, tudatos mozgás függvénye is. Edzeni persze nem mindig van az embernek ideje, de gyakran kedve, vagy éppen alkalma sem. De mi lenne, ha a kockás hasfalért nem kellene az edzőterem felé venni az irányt, csupán a karnyújtásnyira levő hasizom gépet használni naponta húsz percet?

Szerezzen be saját kockahas gépet és tegyen azért aktívan, hogy megvalósítsa, valamint fenn tartsa a megálmodott ideális alakot, a vágyott kockás hasat! A hasizom gép most akciós áron lehet az Öné! Eggyel több ok arra, hogy ne halogassa tovább, vásároljon egyet otthonra! Kis helyen is elfér, a használata egyszerű, de annál látványosabb! Otthoni edzéshez biztonságos, állítható dőlésszöggel használható, modern megjelenéssel bír, ráadásul két év garancia is jár hozzá! Ideális megoldás arra, hogy rövidebb idő alatt elérhesse célját!

Keressen minket bizalommal, hogy minél hamarabb üdvözölhesse otthonában a saját kockahas gépét!