A termék a kosárba került.
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

Szűrő
ALKATEGÓRIA
MÁRKA
TOP termékek
Olvasni ajánljuk

Olvasásra ajánljuk a következő sportgyógyászattal, sporttal, sport rehabilitációval, sportszerekkel, egészségmegőrzéssel, szabadidővel, táplálkozással és masszázzsal kapcsolatos oldalakat:

Termékajánló

Otthoni Fekvenyomó Pad, Otthoni Fekpad

ÖSSZES KATEGÓRIA >Otthoni Fekvenyomó Pad, Otthoni Fekpad

MI A KÜLÖNBSÉG AZ EGYES DUVLAN OTTHONI FEKVENYOMÓ PAD, OTTHONI FEKPAD TERMÉKEINK KÖZÖTT?

(Az alábbi linkekre kattintva bővebb információt talál fekpad termékeinkről.)

DUVLAN BASIC FEKPAD DUVLAN LIFT FEKPAD
DUVLAN DELUXE FEKPAD DUVLAN PRESS UP FEKPAD
DUVLAN ARNIE FEKPAD

Sorrend:

-20%
DUVLAN Basic Fekvenyomó Pad Tárogatóval (2 év gara
Műszaki leírás: 
- magas minőségű acélszerkezet (35 x 35 mm) 
- lábgép 
- pillangó / tárogató 
- könnyen leszerelhető pillangó karok (helytakarékos) 
- állítható magasságú tartó villák 
- 4 pozícióban állítható háttámla 
- minőségi párnázás 
- méretek: 152 x 110 x 108 cm (H x SZ x M)
- tartó villák közötti távolság: 46 cm 
- ajánlott kétkezes rudak: 160 cm, 180 cm, 200 cm 
- háttámla mérete: 78 x 26 cm 
- ülés méretei: 26 x 26 cm 
- háttámla és ülések vastagsága: 3,5 cm 
- magasság a talajtól: 47 cm 
- nettó tömeg: 17 kg
- max. terhelhetőség (súly): 80 kg 
- max. terhelhetőség (lábgép): 25 kg 
- max. terhelhetőség (fő + súly): 150 kg
- a súlyok nem tartozékok 
- otthoni használatra
- 2 év garancia otthoni használat esetén|  

RaktárkészletVAN
30 999 Ft
Akció: 24 799 Ft
Kezdete: 2018.04.05
Vége: 2018.04.30
Szállítási információ: Csak raktáron lévő termék rendelhető. Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, külső raktárban lévő termék esetében 5-10 munkanap.
-25%
DUVLAN Deluxe Fekvenyomó Pad + Scott Pad (bicepsz
|  
RaktárkészletVAN
66 500 Ft
Akció: 49 874 Ft
Kezdete: 2018.04.05
Vége: 2018.04.30
Szállítási információ: Csak raktáron lévő termék rendelhető. Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, külső raktárban lévő termék esetében 5-10 munkanap.
-20%
DUVLAN Arnie Fekvenyomó Pad + Tárogató + Lábgép +
Többcélú fekvenyomó pad szinte az egész testet edzéséhez használható. 30 mm-es súlyt lehet elhelyezni a kiegészítő szíjtárcsára. Kiváló kényelmet biztosít a felhasználó száméra az állítható háttámla, amely 4 állásban állítható. 

Műszaki leírás:
- stabil konstrukció 
- s
úlytartó 
- fekvenyomó pad
- kényelemes párnázás 
- kényelmes hab henger 
- állítható magasságú fekvenyomó villa 
- állítható háttámla 
- lábnyújtás és lábhajlító funkció
- oldalsó karok pillangó / tárogató 
- levehető tekercs 
- 30 mm átmérőjű tárcsákkal kompatibilis
- fekvenyomó villa terhelhetősége: 80 kg 
- lábnyújtó terhelhetősége: 30 kg 
- pillangó terhelhetősége: 30 kg / kar 
- max. felhasználó súly: 100 kg 
- méretei: (HxSZxM) 166 x 130 x 142 cm-es / 202 cm 
- 2 év garancia otthoni használatra
 

RaktárkészletVAN
73 500 Ft
Akció: 58 800 Ft
Kezdete: 2018.04.05
Vége: 2018.04.30
Szállítási információ: Csak raktáron lévő termék rendelhető. Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, külső raktárban lévő termék esetében 5-10 munkanap.
-20%
SPARTAN Fekvenyomó Pad + Tárogató + Lábgép*
-erős konstrukció 
-tárogató
-lábgép
-súlyzó és súlyzó rúd nélkül 
-tartó villa terhelhetősége max. 100 kg
-1 év garancia otthoni használatra
|  

RaktárkészletVAN
51 900 Ft
Akció: 41 519 Ft
Kezdete: 2018.04.05
Vége: 2018.04.30
Szállítási információ: Csak raktáron lévő termék rendelhető. Szállítási idő (tájékoztató jeleggel): központi raktárban lévő termék esetében 1-2 munkanap, külső raktárban lévő termék esetében 5-10 munkanap.

Sorrend:

Általános információk fekpad termékeinkről. Mi a különbség az egyes DUVLAN fekpad termékek között?

 

DUVLAN Basic Fekpad: Kiváló minőségű acélszerkezetből (35 x 35 mm zártszelvény) készülő otthoni használtra szánt fekvenyomó pad. Lábgép, pillangó / tárogató is tartozik a fekpad termékünkhöz. 4 pozícióban állítható háttámlája, használható 160 cm, 180 cm, 200 cm hosszú kétkezes rúddal is. Fekvenyomó villa: max. 80 kg-ot bír, a lábgép: max. 25 kg-ot, a fekpad teljes kapacitása (fő + súly): 150 kg. Súlyok nélkül, otthoni használatra 2 év garanciával,  szállítási költség nélkül kerülhet az Ön otthonába ez az eladó fekvenyomó pad.
DUVLAN Lift Fekpad: A Basic változathoz képest a legnagyobb különbsége, hogy 40x40 mm-es zártszelvényből készül, és felhajtható az egész pad, így igen egyszerűen, akár falhoz állítva is helytakarékosan tárolható. A fekpad teljes kapacitása (fő + súly): 150 kg. Súlyok nélkül, otthoni használatra 2 év garanciával, szállítási költség nélkül kerülhet az Ön otthonába ez az eladó fekvenyomó pad.
DUVLAN Deluxe Fekpad:  A Basic és a Lift változathoz képest e fekpad legnagyobb különbsége, hogy 50x50 mm-es zártszelvényből készül, a tárogató helyett itt scott pad / bicepsz pad jár a lábgép mellé, valamint a lábgép terhelhetősége itt már 35 kg. További plusz funkció, hogy a fekvenyomó pad háttámlája ennél a fekpadnál már negatív irányban is állítható. A felhasználó súlya: max. 100 kg lehet, a fekvenyomó villa: max. 80 kg-ot bír, azaz a fekpad teljes kapacitása (fő + súly): 180 kg. Súlyok nélkül, otthoni használatra 2 év garanciával, szállítási költség nélkül kerülhet az Ön otthonába ez az eladó fekvenyomó pad.
DUVLAN Press Up Fekpad:  A Basic, Lift és Deluxe változathoz képest a legnagyobb különbsége, hogy ugyan nincsen hozzá se lábgép, se tárogató, csupán egy standard állítható dőlésszögű fekpad, viszont a legnagyobb a terhelhetősége. A felhasználó súlya: max. 100 kg lehet, a fekvenyomó villa: max. 100 kg-ot bír, azaz a fekpad teljes kapacitása (fő + súly): 200 kg. 160 cm-es kétkezes súlyrúddal használva kiváló társa lesz a mellizmok erősítésében. Felhajtható az egész pad, így igen egyszerűen, akár falhoz állítva is helytakarékosan tárolható. Súlyok nélkül, otthoni használatra 2 év garanciával, szállítási költség nélkül kerülhet az Ön otthonába ez az eladó fekvenyomó pad.
DUVLAN Arnie Fekpad:  A Basic, Lift, Deluxe és Press Up változathoz képest még több funkcióval rendelkező fekpad. A legtöbb erősítő gyakorlatot ezen fekpad segítségével végezhetjük. Lábgép, pillangó / tárogató, csiga és még scott pad is van a fekvenyomó padhoz. A fekvenyomó villa: max. 80 kg-ot, a csiga, a lábgép és a pillangó: max. 30-30 kg-ot bír, a felhasználó súlya: 100 kg, azaz a fekpad teljes kapacitása (fő + súly): 180 kg lehet maximum egyszerre. Súlyok nélkül, otthoni használatra 2 év garanciával, szállítási költség nélkül kerülhet az Ön otthonába ez az eladó fekvenyomó pad.

Minőségi otthoni fekpad kedvező áron. Minden DUVLAN fekpad 2 év garanciával rendelkezik, az összes DUVLAN fekvenyomó padunkat ingyenesen házhoz szállítjuk. További fekpad információk és érdekességek a fekpad ismertető oldalunkon: fekvenyomo-pad.hu
Olcsó, de minőségi és tartós fekpad a DUVLAN fekvenyomó pad! Rendelje meg most!
Fekvenyomó pad vásárlás, fekpad vásárlás, eladó fekvenyomó pad, eladó fekpad!

Saját fitness terem: otthoni fekvenyomó pad

Izmos hasfal, feszes vádlik, dagadó bicepsz és ruganyos izomzat? Itt az ideje elérnie azt az alakot, amiről mindig is álmodott! Kitűzött egy célt maga elé és elhatározta, hogy meg is valósítja azt? Otthoni fekvenyomó padjaink egyikével többé nincs akadály Ön előtt! Az első lépés az elhatározás, a második a megfelelő testépítő eszközök beszerzése, a többi már csupán Önön múlik.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg otthoni használatra fekvenyomó padját! Mit nyer azzal, ha ezt választja? Egy saját, otthoni kis fitness termet, egyetlen fitness gép képében. A fekvenyomó padok nagy előnye, hogy sokoldalúak, hiszen kivitelezésüknek köszönhetően többféle feladatsort, gyakorlatot is lehet rajtuk végezni. Szeretne kockásabb hasat, nincs megelégedve a combjai felépítésével, túl vékonynak találja a vádlijait, esetleg a karizmait tenné tónusosabbá? Mindegyikben segítségére lesz az otthoni fekvenyomó pad. Használja rendszeresen, és az eredmény nem várat majd magára!

Termékeinket többféle típusban kínáljuk, méghozzá két év garanciával. Válassza az igényeihez legjobban illeszkedő modellt, és kezdjen neki az életmódváltásnak!

 

Otthoni fekpaddal a kidolgozott felsőtestért

Otthoni fekpaddal a kidolgozott felsőtestértEgy izmos felsőtestet minden nő szívesen megcsodál. Ahhoz, hogy ilyen eredményt érjünk el, az egyik legfontosabb eszköz a fekvenyomó pad, rövidebb nevén fekpad. Fekpadot találunk az edzőteremben is, de léteznek otthoni fekpadok, melyeknek köszönhetően bármikor, kényelmes körülmények között fejleszthetjük izmainkat.

A fekvenyomópad elsősorban a mell és a váll izmait erősíti, de ha dönthető terméket választunk, akkor más izomcsoportokat is hatékonyan átmozgathatunk. Fontos azonban a rendeltetésszerű használat, mert sérülésveszélyes sportról van szó.

A legfontosabb az alapos, egész testre kiterjedő bemelegítés, nyújtás, valamint az, hogy csak fokozatosan terheljünk. A fekvenyomást nem ajánlott egyedül végezni, mert a súly elejtése komoly sérüléseket okozhat! A rudat szimmetrikusan fogjuk, és egyenes karral vegyük le az állványról!

A cél az izmos, kidolgozott felsőtest? Akkor nálunk a helye! Otthoni fekpadok széles kínálatával várjuk, forduljon hozzánk bizalommal!

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.