epuletgepeszeti.hu

Épületgépészeti lakossági és ipari szerelvények ill. anyagok részletek

Építkezés? Ház felújítás? epuletgepeszeti.hu webáruházunkban megtalál mindent amire szüksége lehet. Víz, gáz, fűtés szereléshez szükséges anyagok.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak részletek

Viszonteladók számára: a honlapon csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink vásárolhatóak meg
Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Ház tervezés, lakás tervezés

Kereskedelmi tevékenységünk melletti egyéb TEVÉKENYSÉGEINK: 

● Lakóépületek egyszerűsített bejelentési dokumentációjának elkészítése

● Lakóépületek (családi ház, több lakásos társasház ... stb.), ipari és mezőgazdasági épületek engedélyezési és kiviteli terveinek készítése 

● Műszaki ellenőri tevékenység 

Címünk: 9700 Szombathely, Bethlen Gábor u. 4/C (előzetes időpont egyeztetés szükséges)
Telefon: +36703285562 


 

KEDVEZŐ NÉGYZETMÉTERÁRÚ HÁZ TERVEZÉS (lakás tervezés. passzívház tervezés):

 

Nélkülönözhetetlen a gondos és precíz építész tervezés (lakás tervezés, ház tervezés, passzívház tervezés, stb.) lakás, családi ház - különösen ha az egy energiatakarékos vagy passzívház -, iroda vagy egyéb épület megépítése esetén. 

Ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés során alapos elgondolást igényel mind az alaprajz, mint a ház belső kialakításának megtervezése (szobák elhelyezése, megfelelő funkciójú helységek kapcsolása), mind a homlokzat ezáltal a külső szép kialakítása. Építész tervezői tevékenységünk során - a konkrét elképzeléssel rendelkező ügyféltől, az alap adatokon kívül teljesen elképzelésnélküli ügyfélig - sokfajta kihívásnak kellett megfelelnünk.

Az épületek (ház, lakás, passzívház) tervezése során célunk a mindenkori ügyfeleink igényeinek legoptimálisabb megvalósítása, ill. kreatív ötletekkel/tanácsokkal való segítése a tervezés során. Az igények és az ötletek megbeszélésére, rendszeres egyeztetésekre van lehetőség az építész tervezési (ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés, épületgépészeti tervezés) munka végső befejezéséig.

 

TUDJA ÖN, HOGY...
...MI A PASSZÍVHÁZ LÉNYEGE?  A passzívházban szinte egyáltalán nincs szükség aktív fűtésre. A passzívháznál a hőveszteségeket minimalizáljuk és a belső - emberek, világítás, háztartási és technológiai berendezések hőleadásából származó - hőnyereséget maximalizáljuk.  A passzívházban a kellemes hőérzet aktív fűtési és hűtési rendszer nélkül biztosítható. 

...MI A KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS ÉPÍTÉSŰ HÁZ ÉS A PASSZÍVHÁZ KÖZÖTT?  A passzívház a hagyományos házhoz képest 80 - 90 % energiát is megtakaríthat. Persze a passzívház megvalósítása többlet költséggel jár, a hagyományos építésű házhoz képest. A többlet költség bevállalását az ügyfeleknek kell mérlegelni, ugyanakkor igyekszünk nyílt és őszinte válaszokkal segíteni őket abban, hogy a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelő legjobb döntést tudják meghozni.

argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu sixpayment