Építőipar

Több, mint 20 éve sikeresen működő családi vállalkozás...

 

TEVÉKENYSÉGEINK: ● Hagyományos építésmódú ház tervezés, lakás tervezés (teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) ● alacsony energiájú ház tervezés, azaz energiatakarékos ház tervezés(teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) ● passzívház tervezés (teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:  ● látványtervezés ● tanácsadás ● építésügyi igazgatási szakértő tevékenység ● felelős műszaki vezető tevékenység, ● műszaki ellenőri tevékenység ● építipari kivitelezés

Címünk: 9700 Szombathely, Vépi út 29. (előzetes időpont egyeztetés szükséges)
Telefon: +36703285562 


 

KEDVEZŐ NÉGYZETMÉTERÁRÚ HÁZ TERVEZÉS (lakás tervezés. passzívház tervezés):

 

Nélkülönözhetetlen a gondos és precíz építész tervezés (lakás tervezés, ház tervezés, passzívház tervezés, stb.) lakás, családi ház - különösen ha az egy energiatakarékos vagy passzívház -, iroda vagy egyéb épület megépítése esetén. 

Ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés során alapos elgondolást igényel mind az alaprajz, mint a ház belső kialakításának megtervezése (szobák elhelyezése, megfelelő funkciójú helységek kapcsolása), mind a homlokzat ezáltal a külső szép kialakítása. Építész tervezői tevékenységünk során - a konkrét elképzeléssel rendelkező ügyféltől, az alap adatokon kívül teljesen elképzelésnélküli ügyfélig - sokfajta kihívásnak kellett megfelelnünk.

Az épületek (ház, lakás, passzívház) tervezése során célunk a mindenkori ügyfeleink igényeinek legoptimálisabb megvalósítása, ill. kreatív ötletekkel/tanácsokkal való segítése a tervezés során. Az igények és az ötletek megbeszélésére, rendszeres egyeztetésekre van lehetőség az építész tervezési (ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés, épületgépészeti tervezés) munka végső befejezéséig.

 

TUDJA ÖN, HOGY...
...MI A PASSZÍVHÁZ LÉNYEGE?  A passzívházban szinte egyáltalán nincs szükség aktív fűtésre. A passzívháznál a hőveszteségeket minimalizáljuk és a belső - emberek, világítás, háztartási és technológiai berendezések hőleadásából származó - hőnyereséget maximalizáljuk.  A passzívházban a kellemes hőérzet aktív fűtési és hűtési rendszer nélkül biztosítható. 

...MI A KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS ÉPÍTÉSŰ HÁZ ÉS A PASSZÍVHÁZ KÖZÖTT?  A passzívház a hagyományos házhoz képest 80 - 90 % energiát is megtakaríthat. Persze a passzívház megvalósítása többlet költséggel jár, a hagyományos építésű házhoz képest. A többlet költség bevállalását az ügyfeleknek kell mérlegelni, ugyanakkor igyekszünk nyílt és őszinte válaszokkal segíteni őket abban, hogy a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelő legjobb döntést tudják meghozni.

argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcso.hu olcsobbat.hu