duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat.

Lehetőségük van továbbá regisztrálni a nagyker.duoker.hu zárt rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti).

Egyéb Szolgáltatásaink

Több, mint 25 éve sikeresen működő családi vállalkozás...

 

TEVÉKENYSÉGEINK: ● Hagyományos építésmódú ház tervezés, lakás tervezés (teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) ● alacsony energiájú ház tervezés, azaz energiatakarékos ház tervezés(teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) ● passzívház tervezés (teljeskörű építész tervezés és épületgépész tervezés - gáz, víz, csatorna, szellőzés, fűtés, stb. -) 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:  ● látványtervezés ● tanácsadás ● építésügyi igazgatási szakértő tevékenység ● felelős műszaki vezető tevékenység, ● műszaki ellenőri tevékenység ● építipari kivitelezés

Címünk: 9700 Szombathely, Teleki Blanka utca 29-31. (előzetes időpont egyeztetés szükséges)
Telefon: +36703285562 


 

KEDVEZŐ NÉGYZETMÉTERÁRÚ HÁZ TERVEZÉS (lakás tervezés. passzívház tervezés):

 

Nélkülönözhetetlen a gondos és precíz építész tervezés (lakás tervezés, ház tervezés, passzívház tervezés, stb.) lakás, családi ház - különösen ha az egy energiatakarékos vagy passzívház -, iroda vagy egyéb épület megépítése esetén. 

Ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés során alapos elgondolást igényel mind az alaprajz, mint a ház belső kialakításának megtervezése (szobák elhelyezése, megfelelő funkciójú helységek kapcsolása), mind a homlokzat ezáltal a külső szép kialakítása. Építész tervezői tevékenységünk során - a konkrét elképzeléssel rendelkező ügyféltől, az alap adatokon kívül teljesen elképzelésnélküli ügyfélig - sokfajta kihívásnak kellett megfelelnünk.

Az épületek (ház, lakás, passzívház) tervezése során célunk a mindenkori ügyfeleink igényeinek legoptimálisabb megvalósítása, ill. kreatív ötletekkel/tanácsokkal való segítése a tervezés során. Az igények és az ötletek megbeszélésére, rendszeres egyeztetésekre van lehetőség az építész tervezési (ház tervezés, lakás tervezés, passzívház tervezés, épületgépészeti tervezés) munka végső befejezéséig.

 

TUDJA ÖN, HOGY...
...MI A PASSZÍVHÁZ LÉNYEGE?  A passzívházban szinte egyáltalán nincs szükség aktív fűtésre. A passzívháznál a hőveszteségeket minimalizáljuk és a belső - emberek, világítás, háztartási és technológiai berendezések hőleadásából származó - hőnyereséget maximalizáljuk.  A passzívházban a kellemes hőérzet aktív fűtési és hűtési rendszer nélkül biztosítható. 

...MI A KÜLÖNBSÉG A HAGYOMÁNYOS ÉPÍTÉSŰ HÁZ ÉS A PASSZÍVHÁZ KÖZÖTT?  A passzívház a hagyományos házhoz képest 80 - 90 % energiát is megtakaríthat. Persze a passzívház megvalósítása többlet költséggel jár, a hagyományos építésű házhoz képest. A többlet költség bevállalását az ügyfeleknek kell mérlegelni, ugyanakkor igyekszünk nyílt és őszinte válaszokkal segíteni őket abban, hogy a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelő legjobb döntést tudják meghozni.

argep.hu aprohirdetesingyen.hu olcso.hu olcsobbat.hu